Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Club dla ludzi z Teamspeakiem :)

erpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj założyłem klubik dla ludzi z team-speakiem :D przyjemnie by się robiło dungeony mogąc gadać przez mikrofon a nie pisząc  ;)

Wymagania
+15 lat  -  Ale jest też okres próbny dla osób -15 jeśli będą umiały się zachować i nie irytować ludzi zostaną w klanie :)
Oczywiście team-speak 3 ze sprawnym mikrofonem.

Jeśli ktoś chciałby dołączyć zapraszam na team-speak  3

Ts3.xandir.pl zgłoście się do mnie powinienem siedzieć na kanałach publicznych ( Jest to tak jakby prywatny team-speak 3)

Czekam na was ;)

Btw, nie ważne jaki masz lvl czy  zacząłeś grać wczoraj czy grasz już miesiąc. Club jest po to żeby po prostu pograć razem , pogadać i przy tym się dobrze bawić :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualne ? :)

Byłem na ts, ale bardzo mało ludzi.

Wątpię czy ten klub nadal istnieje.

Bo patrząc na aktywność na forum ich to posty są sprzed miesiąc

Opublikowano

Gdybym założył stronę internetową w raz z sklepem oferującym różne przedmioty w grze w raz z klubem teamspeak serwerem, czy był by ktoś chętny jacyś ludzie ??

Czy max 10 i na tym koniec :0?

Opublikowano

Gdybym założył stronę internetową w raz z sklepem oferującym różne przedmioty w grze w raz z klubem teamspeak serwerem, czy był by ktoś chętny jacyś ludzie ??

Czy max 10 i na tym koniec :0?

Ja jestem chętny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...